Voordeel Bootlift

Makkelijk te installeren, te gebruiken en schoon te houden. Werkt in alle waterdieptes en in alle breedtes van havenplaatsen ook fluctuerende water hoogtes en zout water zijn geen probleem! Hij is compact licht gewicht en makkelijk te vervoeren en op te bergen. Werkt op 240 volt of de accu van uw boot. Hij is zeer stabiel zelfs bij het liften en zakken, zodat u uw boot rustig in en uit kunt ruimen.

Prijstechnisch ligt de Airdock ongeveer gelijk aan drie jaar bodembescherming. Alleen hoeft u met dit systeem geen verf aan te brengen. Uw romp blijft mooi effen dus geen waterlijn. Uw airdock heeft geen permanente bevestiging nodig op de steiger. Dit betekend dat hij in alle havens gebruikt mag worden. Uw Airdock wordt gewoon bevestigd via touwen aan ogen of kikkers die aanwezig zijn.

De Airdock zal uw boot niet beschadigen als u hem op en af vaart. Ook heeft hij geen vaste drukpunten op de onderkant van de boot, dit maakt hem ook geschikt voor houten boten. De Airdock heeft geen onderdelen die roesten.